Massage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch.
Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, wordt het lichaam beter doorbloedt, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd.

Een massage is het toepassen van gestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op het lichaam waarbij zowel op de huid als op de spieren wordt gewerkt. Ook het bindweefsel, de pezen en de gewrichten worden behandeld.

ontspannings massage

De voordelen van een massage

Een massage kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen.

Massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken.

Massage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

Hotstone massage

even tijd voor jezelf!!!

Een hotstone massage activeert het zelfgenezingsproces van het lichaam, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen. Hierdoor komt je lichaam weer beter in balans.

Een Hot Stone Massage is zoals het woord al zegt een massage met ‘hete’ stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt meestal een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De Hotstonemassage wordt normaal gesproken gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de eeuwen heen glad gepolijst zijn.

Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) wordt er diep in het spierweefsel gedrongen, hetgeen de behandeling zeer effectief maakt.

hotstone massage urmond

Body peeling/scrub

Doormiddel van een body peeling/scrub wordt de huid ontdaan van dode en loszittende huidcellen.
De huid wordt gestimuleerd wat leidt tot een betere zuurstofopname. De huid is zacht en kunnen de werkstoffen van een pakking beter opgenomen worden door de huid.

Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Door de behandeling worden afvalstoffen afgedreven en mineralen aan de huid toegevoegd.

rug nek schouder massage

Rug Nek Schouder massage

Nek- en schouderklachten zijn samen met (lage) rugklachten
de meest voorkomende vorm van gewrichtsklachten.  
De specialisatie nek schouder massage is erop gericht
om de aspecifieke klachten aan te pakken.

Zonnebank Megasun 7900

De megasun 7900 alpha intellisun met easycare.

Bij ons kunt u veilig en verantwoord zonnen.
Onze megasun zonnenbank is uitgerust met Easycare.
Dit is een systeem wat precies aantoont hoeveel zonlicht uw huid nodig heeft.
Met de sensor raakt u de wang en de binnenkant van de polsen aan.
Het apparaat berekent in enkele seconden de maximale UV straling.

Prijzen:

 8-12 minuten   : €  7,50
13-20 minuten : € 11,00
21-30 minuten : € 15,00

Ook zonder afspraak bent u van harte welkom.