Sporten in de TFM warmte cabine

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee maal per week doet u een half uur oefeningen, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 38ºC is. U begint met een basisschema voor buik, billen, benen en armen zodat uw lichaam voorbereid is op de volgende schema’s. Door regelmatige metingen kunnen we uw programma aanpassen op uw probleemzones en wensen. In de cabine zitten hand- en voetlussen die voor weerstand zorgen tijdens de oefeningen waardoor u intensief maar comfortabel traint en afslankt op de door u gewenste plaatsen. De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar u dat wilt. De oefeningen zijn niet zwaar en iedereen kan ze met plezier uitvoeren. Dit alles onder begeleiding en in een rustige ontspannen sfeer. De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten soms zelfs verminderen.

Ook als u resultaat heeft bereikt kunt u bij Body Balance For life blijven om uw figuur en conditie op peil te houden.

tfm warmtecabines bodybalance afvallen

Wat kunt u bereiken?

Door de gerichte oefeningen corrigeert uw figuur plaatselijk of totaal maar u bereikt nog meer:

 • uw conditie verbetert aanzienlijk
 • u zult meer energie hebben en vitaler zijn
 • uw spieren zullen sterker en steviger worden
 • uw doorbloeding verbetert en uw cellulitis vermindert
Het after-burn effect

Na de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een poos door. Dit is het zogenaamde after-burn effect: de periode van stofwisseling in rust. Om dit effect te behouden is het belangrijk om minstens 2 keer per week de bewegingen in de TFM-cabine uit te voeren. Ook erg belangrijk is het om elke dag minstens 1,5 tot 2 liter water te drinken, dit bevordert de afvoer van afvalstoffen.

De resultaten:

 • snel en effectief plaatselijk of algeheel afslanken door veel energie verbruik
 • sterke verbetering van stofwisseling, afweersysteem en de doorbloeding van lichaam en huid
 • enorme conditieverbetering, juist ook voor senioren, verlichting van veel reumatische- en gewrichtsklachten
 • zeer positieve effecten op bijvoorbeeld stress, hoofdpijn en slaapstoornissen
 • vlotte vermindering van cellulitis (sinaasappelhuid)
 

tfm warmtecabine oefeningen om af te vallen

tfm warmtecabine oefeningen

TFM Cabine

TFM staat voor Thermo Fysische Methode. Jaren geleden in Zwitserland ontwikkeld en heeft wereldwijd tot op heden haar kwaliteit en doeltreffendheid bewezen. De methode bestaat uit het doen van specifieke oefeningen in een verwarmde cabine. Hierdoor worden probleemzones zoals, taille, buik, billen, heupen en benen slanker, strakker en gladder.

Door de gerichte oefeningen corrigeert uw figuur plaatselijk of totaal. Maar u bereikt nog meer:

 • uw conditie verbetert aanzienlijk
 • u zult meer energie hebben en vitaler zijn
 • uw spieren zullen sterker en steviger worden
 • uw doorbloeding verbetert
 • uw cellulitis vermindert
 • persoonlijke begeleiding dus een stok achter de deur

Ozon Cabine

Tijdens de ozon-zuurstoftherapie worden uw huid en spierweefstels echt verwend. In de ozoncabine doet u geen oefeningen. U kunt er 15 minuten heerlijk relaxen. De ozon komt in contact met de huid en wordt via de perifere bloedvaten door de huid opgenomen. Hierdoor wordt de stofwisseling geactiveerd en de regeneratie en doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het gevolg is een mooie strakke en gladdere huid en cellulite afname.

Heerlijk genieten? Neem een ozon-kuurtje

Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Zuurstof waar extra energie aan is toegevoegd. De stofwisseling en bloedcirculatie worden gestimuleerd, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor zal cellulitus duidelijk verminderen en wordt de huid strak en glad. De ozonzuurstof zorgt eveneens voor extra energie. Je voelt je veel fitter!

ozon cabine urmond zonnebank