Energetix Magneetsieraden: www.bodybalancesieraden.energetix.tv

Het gebruik van magneetkracht voor het gevoel van welzijn is al duizenden jaren oud. Een fascinerend gegeven. ENERGETIX sieraden zijn stijlvol en bieden u daarbij de kracht van magneten

Zonder magnetisme is er geen leven op aarde mogelijk. Omdat “magneet energie de basis vormt van elke vorm van leven voor alle organismes”, aldus winnaar van de Nobelprijs voor Natuurkunde Professor Werner Heisenberg. Sinds heugenis heeft het natuurlijk aardmagnetisch veld bijgedragen aan het optimaal functioneren van ieder levend organisme. Helaas neemt de kracht van ons aardmagnetisch veld af. De kostbare, permanente Neodymium magneten, die verwerkt zijn in de ENERGETIX sieraden daarentegen behouden hun magneetkracht.

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla (of 1200 Gauss). De gauss kracht slaat op de gauss kracht per magneet. Als een armband 2 magneten bevat van elk 0,12 Tesla, betekent dit overigens niet, dat de magnetische stroomdichtheid verdubbeld wordt. Zelfs indien men twee magneten met dezelfde grootte, kracht en kwaliteit bovenop elkaar zou leggen, zou de magneetkracht daardoor nog maar minimaal kunnen stijgen. Hierdoor wordt ook verklaard waarom het geen kwaad kan om meerdere ENERGETIX magneetsieraden en/of accessoires tegelijkertijd te dragen.

De  Wellness-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla (of 1800 Gauss) of 0,22 Tesla ( of 2200 Gauss) en is dus wat sterker qua magneetkracht.

Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

Er zijn ENERGETIX magneetsieraden en accessoires voor het gehele gezin – ook voor uw huisdieren.

kijk en bestel via onze webshop:  www.bodybalancesieraden.energetix.tv 

 

 

0