Bio-Balance Full Body Scan

 

Bio-Balance Full Body Scan

Herken je dat? Dat je maar niet afvalt terwijl je zo goed bezig bent? Of dat het zo ontzettend langzaam gaat? Of dat het vetpercentage maar niet naar beneden gaat? Of dat je gewoon al een tijd vage klachten hebt. Of juist duidelijke klachten waar je last van hebt, maar waar niets bij lijkt te werken?

Wij kunnen de oorzaak achterhalen!

Sinds kort kunnen wij weer een Bio-Balance full body scan maken van de meeste lichaamsfuncties en organen. Dit analyse apparaat is voor de ruimtevaartindustrie ontwikkeld om snel een diagnose te kunnen stellen bij astronauten in de ruimte. Later is dit systeem in China nog verder ontwikkeld en uitgebreid met meridiaan punten en acupunctuurkennis.
Via een hand-electrode worden na elkaar duizenden signalen naar het lichaam gestuurd waarbij onmiddellijk de respons wordt gemeten aan de hand van huidweerstand, bloeddruk en reactiesnelheid. Het principe is vergelijkbaar met een MRI-scanner waar ook een magnetisch signaal gestuurd wordt en direct de reactie wordt gemeten.

Wij hebben ontdekt dat dit vele vrouwen kan helpen om nog beter en sneller af te vallen. Iedereen is uniek en daarbij ook de klachten en de oorzaken. Met deze therapie kunnen we dus achterhalen waar bepaalde klachten vandaan komen of waarom het maar niet lukt om af te vallen.

Wij gebruiken deze lichaamseigen informatie die het apparaat ons geeft via jouw hand om inzicht te krijgen in de klachten en onbalans.
Vervolgens maken we een behandelplan om samen met jou te werken aan het herstellen van de oorzaak van de klachten en zo dus je hele lichaam in balans te brengen.

Kom gerust langs of bel ons voor meer informatie.
info@bodybalanceforlife.nl
06-349.849.02